نوشته شده در۲۶ مرداد ۱۳۹۷

محاسبه چربی گیر

محاسبه چربی گیر

محاسبه چربی گیر

محاسبه چربی گیر.محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیرها متفاوت میباشد اگر این محاسبه درست و دقیق نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد میکند.

بطور معمول به دلیل وجود چربی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده میباشند که نرخ فرایند چربی گیررا با ضرایب جدید تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند.

نرخ نسبی چربی گیر=تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت 2.1*200+عدد بدست آمده:نرخ نسبی

بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب

بین 1200 تا1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب و.... میباشد.

منبع سایت: ( ایران چربی گیر ) - (شماره تماس:28425517-021 )

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...